Fasadrenovering & Byta Träpanel i Haninge, Stockholm

Att måla om fasaden med jämna mellanrum är viktigt för att den ska fylla sin funktion, men ibland krävs det mer än bara färg. Det kan t.ex. handla om att en eller flera träpaneler har gått sönder eller att fasaden har drabbats av röta. Vår etablerade och proffsiga byggfirma hjälper dig att byta träpaneler där det behövs eller utföra en total fasadrenovering. Vi har renoverat fasader i bl.a. Vendelsö, Mårtensberg, Lyckebyn, Tutviken, Gudö, Kumla, Nyfors, Brandbergen, Söderhagen, Vega, Handen, Skogås, Mörtviken & Trångsund

Vi förnyar utseendet på din bostad

Alla fasader blir med åren slitna. Väder och vind skapar påfrestningar och färg kan börja att flagna. Vill du fräscha upp och renovera fasaden har du kommit rätt. Vår långa erfarenhet och stora kunskap gör oss till experter inom fasadrenovering och det spelar ingen roll om det är ett större eller mindre projekt som du behöver hjälp med.

Höj värdet på fastigheten med vår fasadrenovering

Det gäller inte bara att ett hus eller en fastighet är trevligt på insidan, utan utsidan är precis lika viktig. Vi utför fasadrenoveringar och byten av träpaneler för både privatpersoner, företag och fastighetsägare. Med en fasadrenovering kan du se till att höja värdet på bostaden inför en eventuell försäljning.

Fasadrenovering med ROT

Visste du att en fasadrenovering eller byte av träpanel är ROT-berättigat? Det innebär att du som privatperson kan dra av 30 % på arbetskostnaden när renoveringen utförs på ett hus som du äger.

Om ni vill veta mer om hur vi utför fasadrenoveringar i Haninge så rekommenderar vi att ni läser mer här om vårt fasadföretag.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *