Fönstermålning i Haninge, Stockholm

Nymålade fönster gör stor skillnad på hur ditt hus kommer att upplevas. Detta gäller både det praktiska och det estetiska perspektivet. Att ge sina fönster en ommålning kommer med många fördelar, men att utföra arbetet själv kan vara svårt. Vi hjälper dig att fräscha upp dina fönster och ger dig ett bra alternativ till ett komplett fönsterbyte.

Effektiv och högkvalitativ fönstermålning av proffs

Med en fönstermålning sparar du både tid, pengar och miljö. Vi har lång erfarenhet av fönstermålning och använder oss av högkvalitativ färg som håller länge. Naturligtvis har vi kunskap inom alla olika typer av fönster och väljer ut material och färg som lämpar sig efter dina behov.

Vi målar dina fönster i Haninge

Tack vare vår långa erfarenhet och vårt breda kontaktnät av hantverkare inom alla yrkesgrupper kan vi erbjuda fönstermålning inom hela Stockholm. Vi arbetar lokalt i Haninge med fokus på Gladö, Huddinge och Tungelsta, men tar oss också ann arbeten i Länna och Österhaninge.

Rådgivning och vägledning av skickliga hantverkare

Har du frågor och funderingar inför din fönstermålning? Inga problem! Våra hantverkare står alltid redo att besvara alla dina funderingar och hjälper dig att hitta skräddarsydda lösningar för dina behov.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *