Lägga golv i Haninge, Stockholm

Med ett nytt och fräscht golv kommer du att ge din bostad ett riktigt lyft. Ett golv får utstå mycket större fler påfrestningar än väggar och tak och därför är det inte konstigt att det slits ut med tiden. Vi har golvläggare som är experter inom ämnet och som har kunskap att lägga många olika typer av golv. Vi kan bland annat lägga massivt trägolv i ditt vardagsrum eller förnya trapphuset med klinker och sten. Vi har byggt altaner i bl.a. Vendelsö, Mårtensberg, Lyckebyn, Tutviken, Gudö, Kumla, Nyfors, Brandbergen, Söderhagen, Vega, Handen, Skogås, Mörtviken & Trångsund

Vi hjälper dig när du behöver

Idag finns det många golv som du med enkelhet kan lägga på egen hand, men det är inte alla som har tid, möjlighet eller lust och det är här vi kommer in i bilden. Vi kan bistå med hjälp för hela eller delar av ditt projekt och hjälper till där du behöver. Hos oss får du totalentreprenad i egen regi med golvläggare, VVS-installatörer, elektriker och plattsättare.

Kvalitetstänk från början till slut

Våra golv håller en riktigt hög kvalitet, oavsett om det är på företaget eller i det egna hemmet som du vill ha hjälp. Vi använder oss endast av godkända och bra material och ser till att arbetet går så effektivt och snabbt som möjligt, utan att tumma på kvalitet.

Läs gärna mer om hur vi lägger golv så som trä & klinker i Stockholm här.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *