Måleri & renovering i Haninge, Stockholm

Att renovera en bostad kräver mycket tid och kunskap. Det är viktigt att arbetet blir utfört på rätt sätt för att det ska se snyggt ut, men också för att det ska vara hållbart. Våra certifierade hantverkare och snickare hjälper dig att lägga golv, måla eller tapetsera. Bakom oss har vi en rad med nöjda företagskunder, privatpersoner och fastighetsägare. Vi har utfört måleri- & renoveringsprojekt i bl.a. Vendelsö, Mårtensberg, Lyckebyn, Tutviken, Gudö, Kumla, Nyfors, Brandbergen, Söderhagen, Vega, Handen, Skogås, Mörtviken & Trångsund

Måleri efter dina behov

Oavsett om du är i behov av en mindre eller större renovering så kan vi hjälpa dig. Vi ser till att alltid hålla oss uppdaterade med nya tekniker för att säkerställa att du får så bra service som möjligt. Vi jobbar med sommarstugor såväl som fritidshus, restauranger och kontorslokaler. I samband med ommålning kan vi även se till att renovera fönster för en komplett look.

Sänk dina kostnader med ROT-avdrag

Som privatperson har du möjlighet att använda dig av ROT-avdraget för att sänka dina kostnader. ROT-avdraget ger dig en 30 % reducering på arbetskostnaden när du anlitar oss för någon av våra tjänster. Vi sköter all kontakt med Skatteverket och ser till att du får en faktura som är reducerad. Det enda vi kommer att behöva från dig är ditt personnummer.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *