Slipning av marmor & polering av stengolv i Haninge, Stockholm

Golv i marmor och sten är väldigt vackra, men de kräver visst underhåll för att upprätthålla dess vackra glans. Vi är experter på området, med erfarenheten, rutinerna och utrustningen som krävs för ett väl utfört jobb, så hör gärna av dig! Vi vänder oss till privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsägare i Haninge med omnejd på platser som  Vendelsö, Västerhaninge, Salem, Tyresö, Älta och Stockholm.

Vi slipar ditt marmorgolv

Med tiden är det nästan ofrånkomligt att ett marmorgolv ser mer slitet och matt ut, men ingen fara! Vi slipar gärna golvet åt dig för att få fram en ny och blank yta som är fri från repor. Vi sköter om hela projektet åt dig från början till slut, och arbetar både noggrant och effektivt.

Få ditt stengolv polerat

Vi arbetar också ofta med polering av stengolv, med hjälp av mikroskopisk diamant och rengöringsmedel. Projektet går snabbt, och det går att börja använda golvet direkt efteråt.

Du får en gratis offert med ett bra pris hos oss

Vänta inte med att höra av dig – du får nämligen alltid en helt gratis offert hos oss, med ett förmånligt satt pris. Som privatperson kan du så klart också dra nytta av ROT-avdraget hos oss för att få ett ännu bättre slutpris.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *