Tapetsering i Haninge, Stockholm

Med hjälp av fina tapeter kan du fräscha upp vilken lokal som helst. Tapeter lämpar sig lika bra i lägenheter som på kontor och i villor. Att tapetsera på egen hand kan vara svårt, speciellt om det är många mönster som ska matchas. Med vår byggfirma bakom dig kan du luta dig tillbaka och låta oss sköta arbetet. Vi använder oss endast av högkvalitativa material som håller länge. Vi har tapetserat i bl.a. Vendelsö, Mårtensberg, Lyckebyn, Tutviken, Gudö, Kumla, Nyfors, Brandbergen, Söderhagen, Vega, Handen, Skogås, Mörtviken & Trångsund

Tapetsering för alla kundgrupper i Haninge

Både fastighetsägare, företagare och privatperson har nytta av fina och fräscha tapeter. Som företagare och fastighetsägare har du ett ansvar över att se till att människor och anställda trivs i byggnaden och det är något som vi gärna hjälper till med. När du hör av dig till oss bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi tittar på förutsättningarna.

Totalentreprenad för din bekvämlighet

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg. Det innebär bland annat att du ska slippa vända dig till flera olika byggfirmor för att få arbetet gjort. Vi erbjuder totalentreprenad med hantverkare inom alla olika yrkesgrupper, t.ex. har vi både snickare, rivare, VVS-montörer och golvläggare på plats. Vi antar oss uppdrag inom hela Haninge med omnejd.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *