Trapphusrenovering & Målning i Haninge, Stockholm

Att vara fastighetsägare är både roligt och spännande, men det är också en uppgift som kräver stort ansvar och engagemang. Det är du som fastighetsägare som behöver se till att bostaden är i toppskick, vilket även inkluderar trapphus och källare. Vi hjälper dig med trapphusrenoveringen och kan utför allt från golvläggning till måleri och fönsterrenovering.

Höj fastighetens värde med ett fint trapphus

Trapphuset är det första besökare eller boende möts av när de kommer in i en fastighet. Därför är det extra viktigt att den är fin och fräsch. Med våra professionella hantverkare kan vi se till att renovera trapphuset och skapa en trevligare och finare atmosfär. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter och jobbar hårt för att uppfylla alla kunders idéer.

Vi erbjuder även tjänster inom trapphusstädning & slipning av stengolv i Stockholm. Läs mer här.

Din lokala byggfirma i Haninge

Är du mån om att anlita en seriös och skicklig målerifirma till din trapphusrenovering är det oss du ska använda dig av. Vi skräddarsyr lösningar som passar dina behov och arbetar alltid med högkvalitativa material. Vi håller oss även uppdaterade om nya metoder för att effektivisera vårt arbete och följer de rådande branschreglerna.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Behöver du hjälp i Haninge, Västerhaninge, Gålö eller Österhaninge? Hör av dig så får vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig som fastighetsägare eller som BRF.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *