Trapprenovering i Haninge, Stockholm

Vi hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar över hela Stockholm med trapphusrenoveringar. Vi har stor vana av att ta hand om trapphus både i relativt nybyggda hyreshus och äldre fastigheter i Stockholms innerstad. Om ni till exempel har ett sten- eller marmorgolv kan vi få det skinande blankt igen.

En pålitlig byggfirma för er trapphusrenovering

Våra duktiga hantverkare hjälper er att återställa trapphuset så att det känns som nytt igen. Vi kan uppfylla era behov inom måleri, golvslipning och mer därtill. Med stor yrkesrutin har vi lyckats få känsla för hur man får till en känsla av lyx och kvalitet som märks i detaljerna.

Lokalvård för ert trapphus

Förutom att hjälpa till med renoveringar kan vi även utföra lokalvård av trapphus. Kontakta oss för att få ett prisförslag för trapphusstädning med en viss frekvens.

Hör av er för en kostnadsfri offert för er trapphusrenovering

Vi hjälper till med trapphusrenoveringar i bland annat Täby, Värmdö, Sollentuna, Södermalm, Järfälla, Danderyd och andra områden och orter i Stockholms närhet. Kontakta oss och berätta vad ni behöver hjälp med så tar vi fram ett kostnadsförslag som ni får helt gratis. I kostnadsförslaget får ni en detaljerad specifikation av vad varje moment i arbetet kommer att kosta er. Välkomna!

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *