Bygga altan i Haninge, södra Stockholm

Altaner är inte bara riktigt härliga och vackra, utan de höjer också värdet på din bostad. Med en altan har du möjlighet att spendera mer tid ute i den friska luften, oavsett vilken årstid som nalkas. Vårt byggbolag lyssnar på dina behov och skapar en altan som du kan vara riktigt stolt över.

Vi bygger din altan i Haninge

Vi har stor erfarenhet inom altanbyggen och har både snickare, målare och elektriker på plats. Det innebär att vi inte bara kan bygga en altan som du kan spendera tid på, utan att vi även kan se till att måla den och dra ut elektricitet om så skulle önskas. Varför inte installera värmelampor på altanen eller skaffa fin belysning till sommarkvällarna? Vi har byggt altaner i bl.a. Vendelsö, Mårtensberg, Lyckebyn, Tutviken, Gudö, Kumla, Nyfors, Brandbergen, Söderhagen, Vega, Handen, Skogås, Mörtviken & Trångsund

ROT-avdrag för altanbygge

I vissa fall kan du som privatperson använda dig av ROT-avdraget när du vill bygga en altan. För att få använda dig av ROT-avdraget behöver altanen byggas i anslutning till bostadshuset. Vi hjälper dig att hitta skräddarsydda lösningar för just dina behov och tittar på vilka förutsättningar som finns. Vill du använda dig av ROT-avdraget ser vi till att sköta ansökningsprocessen åt dig.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *