Fasadtvätt i Haninge, Stockholm

En ren och fräsch fasad är viktig för vilket intryck besökare och boende får av en fastighet. Vi är ett professionellt bolag som hjälpt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i hela Stockholmstrakten med fasadtvätt under många år. Om du behöver hjälp med att tvätta fasader är det oss du ska kontakta.

En självgående och driven fasadentreprenör för er fasadtvätt

Fasader slits av väder och vind och fukt leder förr eller senare till algväxt och smuts. Vi har stor vana av att hantera de mest inbitet nedsmutsade fasaderna och lovar att leverera resultat som du kommer bli nöjd med. En ren fasad handlar inte bara om att ge ett fräscht intryck, det är också ett sätt att skydda fasaden mot fuktskador.

Vill ni ha en kostnadsfri offert för fasadtvätt?

Ni kan kontakta oss för hjälp med fasadtvätt i och runt Stockholm inkluderat Sundbyberg, Gamla Stan, Bromma, Hässelby, Solna och Vallentuna. Kontakta oss redan idag så tar vi fram en skräddarsydd lösning för era fasader. Vi jobbar i första hand åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar och har därför stor vana av att självständigt genomdriva storskaliga projekt. Vi tvättar alltid fasader med samma noggrannhet och ger dig nöjd kundgaranti. Skulle du inte vara nöjd kommer vi helt enkelt fortsätta tills dess att du är det.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *