Måla fasad i Haninge, Stockholm

Det är viktigt att du som husägare ser till att fasaden är i bra skick. Det är nämligen fasaden som kommer att vara det yttersta skyddet mot väder och vind. Vårt måleriföretag har lång erfarenhet och stor kompetens inom området och kan både måla och renovera efter dina önskemål och behov.

Vi skapar en fasad som håller längre

Alla fasader behöver ses över och målas om med jämna mellanrum, men att måla en fasad är ett tufft arbete som kräver många olika typer av verktyg. Det krävs även en hel del tid och rätt kunskap för att fasadmålningen ska bli så snygg som möjligt. Börjar färgen att flagna är det dags att göra ett underhåll, något som vi gärna hjälper dig med.

Bekymmersfri fasadmålning i Haninge

Hela syftet med att vända sig till en byggentreprenad är att arbetet ska gå snabbare och smidigare. Vi ser till att du får en så bekymmersfri fasadmålning i Haninge som möjligt. Du hittar oss både i Jordbro, Österhaninge, Årsta Havsbad, Länna, Handen och Strömslund, men även i Lyckeby och Brandbergen.

Kostnadsfri offert och rådgivning

Behöver du bolla tankar och idéer eller vill du ha en offert? Våra hantverkare står alltid redo att besvara alla dina frågor och funderingar.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *