Tvätt & rengöring av altaner och uppfarter i Haninge, södra Stockholm

Om du behöver hjälp med att tvätta stenplattorna i trädgården, rengöra altanen eller tvätta uppfarten kan vårt erfarna byggföretag hjälpa dig. Vi har mångårig erfarenhet av olika typer av tvätt- och rengöringstjänster i utomhusmiljö.

Vi utför uppdrag i Haninge men även i omnejden såsom Kumla, Nyfors, Brandbergen, Söderhagen, Vega, Handen, Skogås, Mörtviken & Trångsund men också i hela Stockholmsområdet och kan även erbjuda serviceavtal för kontinuerlig rengöring.

En totalentreprenör för rengöring- och byggtjänster

Vi är en kunnig och behörig byggfirma som kan hjälpa dig att rengöra utomhusmiljöer. efter många år i byggbranschen har vi byggt upp ett stort nätverk av kompetenta hantverkare. Därför kan vi även erbjuda totalentreprenad i egen regi där vi ombesörjer hela byggprojektet. Självklart kan du även anlita oss för enskilda tvätt- och städtjänster, inklusive:

 • Rengöring av mark- och stenplattor
 • Altantvätt och annan uteplatsrengöring
 • Uppfartsrengöring
 • Tvätt av trappor, gångar, murar och liknande
 • Kontinuerlig rengöring

Billigare rengöringstjänster i Stockholm med ROT-avdraget

Vi erbjuder en rad olika bygg- och rengöringstjänster som ger dig som privatperson rätt till ROT-avdrag. Det är et skatteavdrag som gör det möjligt att dra av en del av arbetskostnaden för dina byggprojekt. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Få ett gratis kostnadsförslag

Priset är en avgörande faktor för många av våra kunder och därför är vi stolta över att erbjuda bästa service till konkurrenskraftiga priser. Självklart skickar vi en gratis offert så att du vet hur mycket det kommer att kosta att anlita oss för att tvätta utemiljöer hos dig. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta en bra målerifirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *